BIJ KÖTTER WONEN OLDENZAAL!

Wil je graag iets nieuws in huis? Ben je een nieuw huis aan het bouwen? Of heeft jouw woonkamer gewoon even een opfrisbeurt nodig? Laat dan gratis een 3D interieurontwerp maken in onze woonwinkel in Oldenzaal. Wij kunnen jouw wensen helemaal in kaart brengen met dit ontwerp. Je wandelt als het ware door jouw toekomstige woonkamer. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe hoekbank, maar niet weet of hij wel in je kamer past kan een 3D tekening uitkomst bieden! Je krijgt zo een beter gevoel van de afmetingen en ziet of het überhaupt wel in je kamer past.

Woonkamer 3D inrichten

Hoe mooi zou het zijn dat je al precies kunt zien hoe je nieuwe meubels in jouw kamer staan? Dat kan nu! Onze interieurspecialist bespreekt samen met jou exact wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. We kunnen jouw woonkamer volledig 3D inrichten. Onze maatwerkmeubelen maken wij overigens ook allemaal aan de hand van een 3D ontwerp zodat onze meubelmakers waar ook ter wereld precies weet wat jouw wensen zijn. Ervaar hoe jouw nieuwe meubels staan en passen in uw woonkamer. Met onze tekening heb je alvast het gevoel hoe het geheel er uit kan gaan zien.

Je kunt hier een afspraak met één van onze specialisten maken zodat je zeker weet dat er iemand uitgebreid de tijd voor je heeft. Uiteraard kun je ook spontaan langs komen en de afmetingen van de in te richten ruimte meenemen naar Oldenzaal.
Uiteraard bieden wij deze service geheel gratis aan, dus waarom zou je het niet proberen? Maak snel een afspraak om een gratis 3D interieurontwerp te laten maken en we zien je heel graag in Oldenzaal.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie