GRATIS 3D INTERIEUR ONTWERP

Wil je graag iets nieuws in huis? Ben je een nieuw huis aan het bouwen? Of heeft jouw woonkamer gewoon even een opfrisbeurt nodig? Laat dan gratis een 3D interieurontwerp maken in onze woonwinkel in Oldenzaal.

3D

Hoe mooi zou het zijn dat je al precies kunt zien hoe je nieuwe meubels in je woon-, slaap-, eet- of zelfs badkamer staan? Dat kan nu! Samen met onze interieurspecialist bespreek je je woonwensen en bekijken jullie de verschillende mogelijkheden. We kunnen vervolgens je in te richten ruimte volledig 3D inrichten met ons computerprogramma.
Voordeel is dat je geen bank koopt die veel te groot is of een eettafel die eigenlijk wel wat groter had gekund. Je voorkomt zo dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop

Bespreek samen met ons je woon wensen

Je kunt hier een afspraak met één van onze specialisten maken zodat je zeker weet dat er iemand uitgebreid de tijd voor je heeft. Uiteraard kun je ook spontaan langs komen. Neem dan een plattegrond van de in te richten ruimte mee naar onze winkel in Oldenzaal. Belangrijk is dat onze sfeer en meubels je aanspreken en dat je in onze winkel al een idee krijgt van wat je precies zoekt. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en we maken een afspraak op een later tijdstip. Het maken van een tekening kan zo 2 tot 3 uur tijd in beslag nemen namelijk. Daar kun je meestal niet op wachten.

Uiteraard bieden wij deze service geheel gratis aan, dus waarom zou je het niet proberen? Maak snel een afspraak om een gratis 3D interieurontwerp te laten maken en we zien je heel graag in Oldenzaal.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

3D Interieuradvies & Interieur makeover

Een andere service die wij bieden is het afstylen van je woning. Dit kan als je bijvoorbeeld de meubels bij ons gekocht hebt en graag de puntjes op de i wilt hebben. Op het moment dat de meubels bij je thuis staan komt één van onze stylisten langs om het helemaal af te maken! Een bijpassend vloerkleed, lampen, de juiste accessoires en decoratie en je interieur is helemaal af! Wat je niet wilt hebben breng je een week later gewoon weer terug. No strings attached.

Kan je woning wel een update gebruiken maar ben je niet op zoek naar nieuwe meubels? Dan kan je uiteraard ook een (mini) makeover door ons laten verzorgen. Kies je daarvoor dan stylen we je woonkamer helemaal af! Een nieuwe kleur op de muur, nieuwe accessiores en decoratie zorgen al snel voor een heel ander totaalplaatje!

Maak je interieur dromen waar!

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Voor ieder wat wils en de koffie staat klaar !