Styling en kleuradvies

Onlangs hebben we bij fotografe Lisette Lubbers het hele huis een make-over mogen geven! Lisette en haar vriend Mike gaven aan dat ze graag wat anders wilden maar niet precies wisten hoe. Kortom onze ideale klant! Ons styling team kon niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. 

Door een 3D tekening te maken kregen we een goede indruk van de ruimtes en konden we een mooie indeling maken. Ons styling team heeft vervolgens naar de kleuren gekeken en Lisette een kleuradvies gegeven. Zo hebben we Lisette geadviseerd om de kleur “Mist” van Painting The Past op de wanden te doen en de kozijnen te schilderen in de RAL kleur 7021 waardoor de basis al heel stijlvol werd.

We zijn superblij met de make-over van Kotter!

” Ze hebben echt naar ons geluisterd en goed meegedacht over ons interieur. Hierdoor voelen we ons er helemaal thuis. De meubels, kleuren en accessoires passen ook allemaal zo goed bij elkaar, het is echt 1 geheel geworden!”.

Mooie accessoires

Vervolgens hebben we met Lisette een aantal prachtige meubels uitgezocht, o.a. de Zico bank van Passe Partout, de Andrew ovale eettafel van ons eigen label, eetkamerstoelen van Bocx Interiors en versteend houten tafeltjes van ons eigen label.

Nadat de meubels zijn bezorgd heeft ons styling team het geheel prachtig afgestyled met mooie woonaccessoires en lampen. Zie hier het eindresultaat!

Producten in deze make-over

WIL JIJ JE OOK LATEN INSPIREREN?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze interieur stylisten !