Inno zitmeubelen

INNO staat voor innovatief. Ze gaan met de tijd mee en zijn onderscheidend. Dat voel je niet alleen aan het zitcomfort, dat altijd net een beetje beter is. je ziet het ook aan de materialen en ontwerpen.

INNO zitmeubelen is de specialist in comfortabel zitten met als motto: een zitmeubel moet goed zitten, maar ook mooi en in balans zijn. Loop maar eens een woonkamer binnen, wat valt als eerste op? Precies; de bank of fauteuil. Een zitmeubel zegt veelover iemands persoonlijkheid. INNO zitmeubelen houdt er niet van om ‘nee’te verkopen. Daarin zijn ze onderscheidend. Ze maken geen massale fabrieksproducten, maar maakt met ambachtelijke vakmensen elk zitmeubel precies zoals jij het wenst. Wil je een bijzondere maat of een aparte stof? Een kortere of juist een langere zitdiepte of een andere rughoogte? Geen probleem, Inno past je zitmeubel zo aan dat het helemaal naar jouw wens is.

INNO ZITMEUBELEN

Vanaf  1.135,00
 1.459,00
Vanaf  1.080,00

Inno banken

Inno banken zijn een tijdloze toevoeging aan je woning en passen bovendien in veel verschillende stijlen. Van een landelijk stijl, klassiek tot aan een moderne stijl. De banken die je hierboven ziet zijn een greep van de mogelijkheden die we je kunnen bieden. De meeste Inno banken zijn namelijk te leveren in meer dan 100 verschillende kleuren en stoffen. Tel hierboven op dat je ook nog de keuze hebt uit verschillende maten en je kunt tegen een betaalbare prijs van je eigen unieke en sfeervolle bank genieten.

Inno zitmeubelen hebben als uitgangspunt dat je er eigenlijk helemaal in web moet kunnen dromen. Door de keuze uit verschillende elementen kun je de banken volledig naar je eigen woonwensen samenstellen. Wil je één van de banken komen ervaren en alvast gaan proefzitten, dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal (nabij Enschede). Kom je voor een specifieke bank? Neem dan van tevoren even contact met ons op.

Bel ons Mail ons

Virtuele tour