Passe Partout

Passe Partout is een fabrikant van zitmeubelen. De collectie is ontworpen door Belgische en Nederlandse designers en de meubelen worden met de hand gemaakt in Europa. De Passe Partout bankstellen zijn van hoge kwaliteit; er wordt niet bezuinigd op het frame, de vullingen en de stoffen die gebruikt worden. Het zitcomfort is dan ook uitstekend te noemen!

De zitmeubel collectie van Passe Partout heeft voor elk wat wils, van modern tot klassiek en van landelijk tot design. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, je kunt vrijwel elk model in de door jou gewenste opstelling laten maken. Ook zijn er talloze stofmogelijkheden. In onze showroom zijn verschillende modellen te vinden. Kom je voor een specifieke bank? Bel ons dan even voor de zekerheid, zo weet je zeker dat je niet voor niets komt!

Passe partout meubelenBekijk alles

PASSE PARTOUT BANKEN

Als officiële dealer van Passe Partout helpen wij je graag verder jouw perfecte bank te kiezen. Dankzij de vele stof- en kleurmogelijkheden kunnen de banken en fauteuils vrijwel compleet naar eigen smaak worden afgewerkt. Onze stylisten helpen je hierbij graag verder zodat jij de bank of fauteuil kan vinden die perfect past binnen jouw interieur en interieurstijl.

De missie van Passe Partout is om mensen nog meer te laten genieten van hun qualitytime in de huiselijke kring. Deze missie is uitstekend terug te zien in hun collectie. Betaalbare en kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen waar je nog jaren lang van kunt blijven genieten.

Binnen onze online collectie vind je al diverse voorbeelden van de banken en fauteuils die wij je kunnen aanbieden. Kom je er niet helemaal uit of kun je net niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent, laat het ons dan weten. Eén van onze medewerkers helpt je graag uit de brand en helpt om jouw droomwensen waar te maken.  Wij nodigen je ook van harte uit om een keer langs te komen bij ons in de showroom in Oldenzaal. Hier kun je in alle rust de banken ervaren en komen proefzitten.

vIRTUELE TOUR