room 108

Create your own lifestyle…. dit is de slogan van hét nieuwe lifestyle merk, Room108. Zij zijn meer dan alleen een bankstellen fabrikant. Room108 is gespecialiseerd in landelijke bankstellen. Het merk volgt ontwikkelingen in de woontrends op de voet. De collectie wordt vervaardigd met passie en liefde voor het vak!

De collectie van Room108 is voor een brede doelgroep toegankelijk doordat de prijzen betaalbaar zijn. Elk model bestaat uit vele elementen in diverse afmetingen waardoor iedere bank naar wens kan worden samengesteld. Hierdoor past een een bank van dit merk in elk interieur. Heb je eenmaal de bank naar wens samengesteld? Creëer dan vervolgens je een eigen look door uit honderden stoffen en leersoorten jouw favoriet te kiezen.

Kom binnenkort eens proefzitten in onze woonwinkel in Oldenzaal en ervaar deze prachtige collectie!

ROOM 108 MEUBELENBekijk alles

-18%
Uitverkocht
 2.930,00  2.395,00
-56%
Uitverkocht
 1.364,00  597,00
Vanaf  1.394,00
Vanaf  1.049,00
Vanaf  1.354,00

Room 108 banken

De meeste room 108 banken zijn leverbaar in meer dan 700 verschillende kleuren en hierbij heb je ook nog eens de volledige vrijheid om de stof van je bank te kiezen. Tel hierbij het feit op dat je de verschillende elementen van de bank ook naar smaak kunt uitzoeken en je hebt bijna oneindige mogelijkheden!

Zo kun je de perfecte bank kiezen die volledig past bij jouw interieur en interieurstijl. Een belangrijk aspect om hierbij rekening mee te houden is bijvoorbeeld de hoeveelheid licht die bij u in uw woonkamer komt. Zo heeft veel zonlicht een andere werking op uw meubels dan weinig zonlicht.

De (hoek)banken kunnen, zoals eerder beschreven, het beste getypeerd worden als landelijke meubels. Wil je meer weten over deze stijl of de banken in eigen ogen komen bekijken? Wij nodigen je van harte uit in showroom in Oldenzaal, hier kun je komen proefzitten en laten wij je graag kennis maken met onze volledige collectie!

Wil je meer weten over dit merk of zeker weten dat de door jouw gekozen bank bij ons in de showroom staat, neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

Virtuele tour