Urban Sofa

Urban Sofa is een vrij nieuw bedrijf. Het specialiseert zich in gestoffeerde zitmeubelen van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Het lage prijsniveau komt doordat Urban Sofa rechstreeks vanaf de fabriek verkoopt. Veel dure tussenschakels in het leveringsproces worden overgeslagen waardoor de marges van eventuele importeurs en groothandels komen te vervallen. En hier plukt de consument de vruchten van. Jouw nieuwe bank wordt geheel naar wens gemaakt in de Europese fabriek en wordt rechtstreeks afgeleverd bij ons.

De kwaliteit van de banken is uitstekend, er wordt dan ook niet bezuinigd op kwaliteit maar op de tussenhandel. Je koopt een Europees kwaliteitsproduct voor een lage prijs.
Let op! De banken van dit merk worden veel gekopieerd. Elk zitmeubel wordt dan ook voorzien van een merklabel. Ontbreekt dit label? Neem dan direct contact op met Urban Sofa. Koop alleen bij de officiële verkooppunten als Kötter Wonen.

Urban Sofa heeft meer dan 100 stoffen in collectie, ook kun je elk model in talloze formaten en varianten bestellen. Dus de bank kunnen we altijd passend maken. Iedere bank is een stukje maatwerk wat je zelf kan samenstellen. Kötter Wonen Oldenzaal is XL dealer van Urban Sofa. Wij hebben dan ook alle modellen in onze woonwinkel in Oldenzaal staan.

Urban Sofa meubelenBekijk alles

-40%
 2.065,00  1.238,00