Resultaat 1–20 van de 24 resultaten wordt getoond

BOCX INTERIORS

Bocx Interiors staat voor kwaliteit dat toch betaalbaar is. Alle zitmeubelen van Bocx Interiors worden gemaakt met goede vullingen en hoge kwaliteit rompen hetgeen garant staat voor jarenlang zitplezier.

Enorme keuze in Stoffen
Op de bankstellen, hoekbank en eetkamerstoelen van Bocx Interiors heb je de keuze uit wel honderden stoffen. Ook kun je de bankstellen helemaal naar wens samenstellen, dus heb je altijd een stukje maatwerk.

Wisselende collectie
Let op! Onze collectie van Bocx Interiors wil nogal eens wisselen, dus als je voor een specifiek model komt, bel dan even van tevoren!


Bocx banken

Bocx meubels staan bekend om hun uitgebreide keuzemogelijkheden tegen een betaalbare prijs. Het zijn kwalitatief hoogwaardige (hoek) banken en stoelen waarmee je een sfeer kan creëren waarin je je volledig thuis voelt. Thuiskomen, heerlijk zitten en relaxen, dat zijn de uitgangspunten die dit merk met zich mee draagt. De banken zijn volledig gefabriceerd door erkende ambachtslieden, zodat jij zeker weet dat je nog jaren kan genieten van een bank of stoel van Bocx.

De Bocx collectie voelt zich dankzij het gevarieerde aanbod uitstekend thuis in diverse interieurstijlen. Van modern of strak tot aan klassiek of landelijk. Wil je een keer komen de banken proefzitten of één van de stoelen uitproberen, dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom.