Resultaat 1–20 van de 23 resultaten wordt getoond

ELEONORA MEUBELEN

Deze eigenzinnige meubelfabrikant uit Barneveld ontwerpt meubilair voor iedere woonruimte en voor iedere interieurstijl. Industrieel, Scandinavisch of vintage, de meubels van Eleonora matchen altijd met de laatste interieurtrends en passen zodoende eigenlijk wel in elk interieur. Het zijn stijlvolle design meubelen die passen in ieders budget.

Comfort en kwaliteit
De collectie van dit betaalbare designmerk wordt met vakmanschap en liefde vervaardigd en dat is ook zeker terug te zien in het gevarieerde aanbod.

Wil je de meubels van Eleonora met eigen ogen beschouwen of een keer lekker komen proefzitten, kom dan gezellig bij ons langs in Oldenzaal. Hier laten we je graag kennis maken met onze volledige collectie en kun je kennis maken met het comfort dat Eleonora biedt. Zeker weten dat jouw model bij ons in de collectie staat, neem dan vooraf contact met ons op.

Vanaf  119,00
Vanaf  799,00
Vanaf  1.199,00
Vanaf  599,00
Vanaf  298,00
Vanaf  399,00
Vanaf  349,00
Vanaf  599,00
Vanaf  299,00
Vanaf  499,00
Vanaf  799,00
Vanaf  299,00
Vanaf  399,00
Vanaf  649,00

Kötter, uw verkooppunt voor Eleonora meubelen

Als officieel verkooppunt van Eleonora helpen wij je graag met jouw droomwensen. Ben je opzoek naar een stoere kast, een mooie fauteuil of een unieke eetkamerbank, wij bieden je graag de helpende hand.

De fauteuils die je hierboven kunt zien zijn vervaardigd van kwaliteitsleer, dat ervoor zorgt dat nog jaren kunt genieten van jouw relaxfauteuil. De modellen passen eigenlijk overal wel bij en staan er bekend om dat ze nooit gaan vervelen. Benieuwd naar onze volledige collectie fauteuils, klik dan hier voor onze volledige collectie.

Wil je meer weten over dit merk of zeker weten dat het door jouw gekozen meubelstuk bij ons in de showroom staat, dan kun je altijd vooraf contact met ons opnemen. Heb je geen tijd om langs te komen of woon je te ver bij ons vandaan? Je kunt bij ons ook online bestellen, via iDeal betalen en wij zorgen dat het thuis afgeleverd wordt.