Toont alle 17 resultaten

Het Anker Meubelen, L’Ancora Collection dealer

Wij zijn 1 van de exclusieve dealers van Het Anker, dat betekent dat je altijd een groot gedeelte van de L’Ancora Collectie in onze showroom kunt vinden. We hebben altijd bankstellen in verschillende leersoorten in onze woonwinkel staan.

Meubelindustrie Het Anker staat voornamelijk bekend om haar mooie leersoorten. Naast het bekende Africa leder heeft Het Anker ook de leersoorten: Toledo leder, Congo leder, Apache leder, Silk leder, Stonewash leder, Buffel leder, Cuba leder, Nepal leder, Rawhide geschuurd pilotenleer, Old Barn leder, Coral leder en L60 leder (een leersoort dat voor 60% uit leer bestaat en 40% uit microvezel stof).

Meubelindustrie Het Anker is gespecialiseerd in zitmeubelen met lederen bekleding. Het bedrijf bestaat al sinds 1928 en is de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant; marktleider in de Benelux en een gerespecteerde toeleverancier van vele internationale afnemers.

Voor productie van de lederen en stoffen zitmeubelen maakt het Anker gebruik van de beste materialen. Topkwaliteit leder uit met name Italië en hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten maken een topproduct en… made in Holland!