Resultaat 1–20 van de 132 resultaten wordt getoond

Richmond Interiors

Richmond Interiors by Spieghel is een merk dat zich richt op landelijk wonen. En dat zie je direct! Mooie kasten, prachtige eetkamerstoelen allemaal in een landelijke stijl met oog voor detail. Wij zijn officieel dealer.

De collectie
Dit merk heeft een eigen fabriek in Roemenië waar de meeste meubelen worden gemaakt. Door middel van jarenlange ervaring en uitstekend vakmanschap zijn de meubels v van uitstekende kwaliteit en kun je er nog jarenlang van genieten.

Alle meubelen kenmerken zich door een warme, landelijke sfeer. De kasten en tafels van Interiors kunnen in veel verschillende kleuren worden gemaakt. Dit kun je zien bij de individuele producten op de site.


Richmond Meubels

Zoals je van ons gewend bent kunnen de meubels die je hierboven ziet volledig naar jouw wens gemaakt worden. Zowel de binnenkant als de buitenkant van bijvoorbeeld de schuifdeurkasten kunnen in de door jouw gewenste kleur en afmeting besteld worden. Zo kun je de meubels volledig naar eigen wens ontwerpen!

Uiteraard kun je met de meubels die hierboven staan al een goede indruk krijgen van onze collectie, maar om ook echt de sfeer te proeven nodigen we je van harte uit om een keer langs te komen. Bij ons in de showroom in Oldenzaal laten wij je namelijk graag kennis maken met ons aanbod en de verschillende interieurstijlen die wij hebben staan.

Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent of wil je meer weten over dit merk, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.