Toont alle 14 resultaten

OAKDALE

De Oakdale meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig grenen met eiken oil-grey accenten. Deze collectie is in maar liefst 15 kleuren leverbaar. Binnen deze collectie hebben wij verschillende kasten en tafels leverbaar.

De collectie is van Richmond Interiors. Wij zijn officiële dealer van Richmond Interiors.

Je kunt bij de kasten zelfs een andere kleur voor binnenkant kiezen als voor de buitenkant! Het eiken blad is altijd in deze kleur. Wij hebben altijd enkele items van de Oakdale collectie in onze showroom. Kom je voor een specifiek item? Bel ons dan even.


Oakdale Meubels

Bovenstaande collectie is er één waarvan de kasten en eettafels het eigenlijk wel goed doen in vele interieurstijlen. De meubels zijn namelijk vrijwel volledig op uw wensen aan te passen en genieten van een eigentijdse uitstraling voor een bijzonder sfeervol geheel. Als officiële dealer helpen wij je graag verder om je woonwensen waar te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden om één van onze kasten of tafel uit te proberen en te voelen, dan nodigen wij je van harte uit in Oldenzaal. Wij helpen je graag verder en hopen je snel te mogen verwelkomen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht om je meubels online te bestellen, deze worden snel en met zorg bij je thuis afgeleverd.