Toont alle 11 resultaten

KLOOSTERTAFELS

Je kent ze wel. Die prachtige grote tafels waardoor het lijkt alsof je in een kasteel of klooster bent… De kloostertafel of kasteeltafel. De kloostertafel kenmerkt zich vooral door zijn afmetingen. Het zijn grote zware tafels en ze hebben vaak dikke poten en een onderbalk. Het belangrijkste kenmerk is toch wel dat een kloostertafel iets ouds en authentieks uitstraalt, de term kloostertafel stamt dan ook al uit de middeleeuwen…

Wij hebben vele soorten kloostertafels en kunnen zelfs een kloostertafel op maat voor je maken. In ons assortiment vind je teak kloostertafels, maar ook eiken kloostertafels. Kortom, je slaagt vast in onze woonwinkel.

Vanaf  945,00
Vanaf  1.895,00
Vanaf  1.225,00
Vanaf  1.395,00
Vanaf  1.045,00
Uitverkocht
Vanaf  1.569,00
Uitverkocht
Vanaf  1.809,00
Uitverkocht
Vanaf  729,00
Uitverkocht
Vanaf  1.239,00
Uitverkocht
Vanaf  1.289,00

Kloostertafel bestellen

Hierboven kun je al een goede indruk opdoen van de kloostertafels die wij je kunnen aanbieden. In onze woonwinkel in Oldenzaal kunnen wij je verder kennis laten maken met de verschillende kloostertafels en hoe deze tot zijn recht komen in een interieurstijl. Onze stylisten helpen je hierin graag verder om ook voor jou de ideale kloostertafel uit te kiezen.

Wellicht heb je nog niet zo goed gevoel bij hoe een kloostertafel zou staan binnen jouw woning en jouw interieurstijl. Wij helpen je hierin graag verder, vertel ons jouw situatie en we gaan kijken wat het beste past in jouw woning. Je kunt bij ons ook altijd gratis een 3d interieurontwerp laten maken. Zo kun je precies zien hoe de kloostertafel tot zijn recht komt.

Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons simpelweg een appje, mail of bel en laat jouw woonwensen aan ons weten.