Boekenkast op maat

Een boekenkast is handig voor de verzameling boeken die je in huis hebt, maar een boekenkast kan natuurlijk ook gebruikt worden om leuke woonaccessoires in te plaatsen, waardoor je extra sfeer in je huis creëert. Een boekenkast hoeft geen standaard kast te zijn, maar het is juist leuk om je boekenkast op maat te laten maken, waardoor jij een unieke boekenkast in huis hebt staan. Op deze manier voldoet de boekenkast volledig aan jou wensen en het persoonlijk gebruik en kan de ruimte in je huis optimaal benut worden.

De boekenkasten kunnen gemaakt worden van verschillende houtsoorten zoals eiken, teak, MDF en andere houtsoorten. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met andere materialen zoals RVS of staal, waardoor je een industriële of landelijke sfeer kan creëren in je huis.

Wij denken graag met u mee

Heb jij al een idee hoe jou eigen ontworpen boekenkast er uit moet zien? Mail je ideeën naar info@kotterwonenoldenzaal.nl of kom gewoon langs in onze winkel en we gaan samen kijken naar wat we voor jou kunnen betekenen!

Laat het ons weten

Naam*

E-mail adres*

Onderwerp

Uw bericht

Hoe gaat het in zijn werk ?

  1. Heb jij al een idee hoe jou boekenkast er uit moet komen te zien? Maak dan een eenvoudige schets, of verzamel een aantal foto’s van jou wensen en ideeën.
  2. Wanneer wij de schets of foto’s van jou hebben ontvangen, wordt hiervan een technische tekening gemaakt waarin alle maten en andere details worden verwerkt.
  3. Deze technische tekening wordt naar onze fabrieken in het buitenland gestuurd en zij geven ons een prijs (meestal kunnen we al vooraf een prijs geven). Maatwerk is bij ons meestal slechts 10% meer als het standaard model!
  4. Indien je akkoord gaat laten we de boekenkast maken en duurt het 12 tot 16 weken voordat de kast in Nederland is. De boekenkast is namelijk sowieso al 4 weken onderweg met het containerschip. Maar het wachten is het waard, als jij straks een mooie unieke boekenkast in jou huis hebt staan.

Mogelijke kast types