Kast op maat

Je wilt iets wat niet iedereen heeft? Of heb je een kast gezien die je geweldig vindt, maar wil je net een andere afmeting? Misschien wil je een compleet wandmeubel op maat of ensuite deuren met een ombouwkast? Bij Kötter Wonen kan het allemaal. Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring in het maken van een kast op maat. 30 jaar geleden deden we dat al van grenen en eikenhout. De laatste 20 jaar vooral van teakhout en andere houtsoorten. Echter grenen, eiken en MDF zijn ook nog steeds populair.

Eiken kast op maat

Eiken kasten (of grenen) maken we gewoon hier in Nederland. Eigenlijk hanteren we hiervoor dezelfde stappen als bij teak kasten op maat. Als je gaat voor een eiken kast op maat dan zijn de levertijden 4-6 weken, een stuk sneller dus!

Wil je een kast op maat?

Hebben we je interesse gewekt? Mail ons je ideeën en laat het ons weten of kom gewoon langs in onze winkel!

Naam*

E-mail adres*

Onderwerp

Uw bericht

Teak kast op maat

Een teak kast op maat maken we uiteraard niet in Nederland. Onbewerkte teak planken zijn namelijk duur om te importeren, dus laten we je kast in het buitenland (meestal Indonesië) maken. Wij werken al meer dan 10 jaar met dezelfde fabrieken en hebben daardoor goede, betrouwbare partners voor onze maatwerk meubelen. Je kunt je wellicht voorstellen dat een kast op maat meer ervaring vereist dan een standaard kast!

Hoe gaat het in zijn werk ?

  1. Je geeft ons een idee van hoe je kast eruit moet komen te zien, dit kan een opbergkast op maat, vitrinekast op maat, dressoir op maat, wandmeubel op maat, of iets wat op een kast lijkt zijn. Alles kan! Dit kun je met een simpel schetsje doen of een foto die je ergens gezien hebt.
  2. Wij maken hiervan een technische tekening waarin alle maten en andere details in verwerkt zijn.
  3. Wij sturen deze tekening naar onze fabrieken in het buitenland en zij geven ons een prijs (meestal kunnen we al vooraf een prijs geven).
  4. Indien je akkoord gaat laten we de tafel maken en duurt het 12 tot 16 weken voordat hij in Nederland is. Hij zit namelijk sowieso al 4 weken op een containerschip. Maar het lange wachten is het waard, want dan heb je ook een kast die speciaal voor je is gemaakt.

Mogelijke kast types