Kledingkast op maat

Zoek jij ook een kledingkast die precies past op bijvoorbeeld jouw slaapkamer en aansluit bij jouw stijl? Kom dan naar Kötter Wonen voor een mooie op maat gemaakte kledingkast! Een kledingkast op maat kan net het laatste puntje zijn wat nog ontbreekt op jouw slaapkamer. In onze woonwinkel ontwerpen we graag samen met jou de ideale kast voor jouw kleding.

U kiest de houtsoort

U kiest zelf het materiaal voor uw kledingkast op maat. Wanneer u een teak kast op maat bij ons bestelt, laten wij deze kast in het buitenland (meestal Indonesië) maken. De onbewerkte teak planken die nodig zijn om de kast te maken, zijn namelijk te duur om te importeren. Omdat het maken van een kast op maat meer ervaring vereist dan een standaard kast, werken wij al meer dan 10 jaar samen met dezelfde fabrieken en hebben daardoor goede, betrouwbare partners voor onze maatwerk meubelen.

Anders dan de teak kast die op maat gemaakt moet worden, worden de eiken of grenen kasten wel in Nederland gemaakt, waardoor de levertijden voor een eiken kast op maat 4-6 weken zijn.

Wil je een kast op maat?

Naam*

E-mail adres*

Onderwerp

Uw bericht

Hoe gaat het in zijn werk ?

  1. Al een leuk idee? Zet jouw ideeën op papier of verzamel foto’s waarop jou ideeën te zien zijn. Samen met onze ervaren woonstylisten heb je de mogelijkheid om je ideeën te bespreken en kunnen zij jou creatieve input geven.
  2. Het uiteindelijke idee wordt verwerkt in een technische tekening, waarin alle maten en andere details verwerkt zullen worden.
  3. De technische tekening wordt vervolgens naar onze fabrieken in het buitenland gestuurd. Zij zullen daar, aan de hand van de tekening, de prijs bepalen. (meestal kunnen we u vooraf al een prijsindicatie geven). De op maat gemaakte vitrinekast is meestal slechts 10% meer als een standaard model. Maar dan heb je ook je eigen unieke vitrinekast!
  4. Ga je akkoord, dan zal de vitrinekast gemaakt worden, waarna het met een containerschip naar Nederland wordt vervoerd. Het zal ongeveer 12 tot 16 weken duren voordat jou vitrinekast op zijn plaats staat en je hem kan inrichten.

Mogelijke kast types