Tafel op maat

Je wilt iets wat niet iedereen heeft? Of je zoekt net die ene tafel die er niet tussen staat? Of wil je simpelweg een bestaande tafel, maar in een andere afmeting? Bij Kötter Wonen kan het allemaal! Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring in het maken van een tafel op maat. 30 jaar geleden deden we dat al van grenen en eikenhout. De laatste 20 jaar steeds meer van teakhout. Echter grenen en eiken zijn ook nog steeds populair.

Eetkamer tafel op maat

Ook voor uw eetkamer tafel op maat kunt u terecht bij Kötter wonen in Oldenzaal. Een mooie eikenhouten eetkamertafel op maat kan een hele kamer een geweldige alure geven!

Teak tafel op maat

Een teak tafel op maat maken we uiteraard niet in Nederland. Onbewerkt hout is namelijk duur om te importeren, dus laten we je tafel in het buitenland (meestal Indonesië) maken. Wij werken al meer dan 10 jaar met dezelfde fabrieken. Je kunt dus wel zeggen dat we goede en betrouwbare partners hebben voor een stuk maatwerk. Dat vereist namelijk wel wat extra aandacht dan een standaard tafel.

Eiken tafel op maat

Eiken tafels (of grenen) maken we gewoon hier in Nederland. Eigenlijk hanteren we hiervoor dezelfde stappen als bij teak tafels op maat. Als je gaat voor een eiken tafel op maat dan zijn de levertijden 4-6 weken, een stuk sneller dus!

Wil je een tafel op maat?

Hebben we je interesse gewekt? Laat het ons weten of kom gewoon langs in onze winkel!

Naam*

E-mail adres*

Onderwerp

Uw bericht

Hoe gaat het in zijn werk ?

  1. Je geeft ons een idee van hoe je tafel eruit moet komen te zien, dit kan een eettafel op maat, salontafel op maat, sidetable op maat, of iets wat op een tafel lijkt zijn. Alles kan! Dit kun je met een simpel schetsje doen of een foto.
  2. Wij maken hiervan een technische tekening waarin alle maten en andere details in verwerkt zijn.
  3. Wij sturen deze tekening naar onze fabrieken in het buitenland en zij geven ons een prijs (meestal kunnen we al vooraf een prijs geven). Maatwerk is bij ons meestal slechts 10% meer als het standaard model!
  4. Indien je akkoord gaat laten we de tafel maken en duurt het 12 tot 16 weken voordat hij in Nederland is. Hij zit namelijk sowieso al 4 weken op een containerschip. Maar het lange wachten is het waard, want dan heb je ook een tafel die speciaal voor je is gemaakt.