TV meubel op maat

De tv is vandaag de dag al een design op zich, waardoor het steeds belangrijker wordt dat het tv-meubel past bij de tv en de uitstraling van het huis. Veel mensen maken gebruik van een tv-meubel. Niet alleen omdat het sfeer brengt in huis, maar ook om praktische overwegingen is een tv-meubel de uitkomst. Alle randapparatuur, zoals boxen, dvd-speler en HD-recorder kunnen door het gebruik van een tv-meubel volledig worden weggewerkt.

Bij Kötter Wonen vind je veel verschillende tv-meubelen, maar om volledig aan uw wensen te voldoen kunnen wij uw tv-meubel ook op maat laten maken. Wilt u een eiken tv-meubel of een houten tv-meubel in combinatie met andere materialen zoals RVS of staal op maat laten maken? Dan bent u bij Kötter Wonen aan het juiste adres.

Wil ji j een tv meubel op maat?

Heb jij al een idee hoe jou eigen ontworpen tv meubel er uit moet zien? Mail je ideeën naar info@kotterwonenoldenzaal.nl of kom gewoon langs in onze winkel!

Laat het ons weten

Naam*

E-mail adres*

Onderwerp

Uw bericht

Hoe gaat het in zijn werk ?

  1. Heb jij al een voorstelling van hoe jou tv-meubel eruit moet komen te zien? Maak dan een simpel schetsje of verzamel foto’s waarop duidelijk is wat jou ideeën zijn. Kom je er niet helemaal uit? Dan kunnen onze ervaren woonstylisten van Kötter Wonen u uiteraard helpen om jou creatieve input te geven en de ideeën te bespreken.
  2. Van jou idee zullen onze specialisten een technische tekening maken. In deze technische tekening worden alle maten en andere details verwerkt.
  3. Vervolgens wordt deze tekening verstuurd naar onze fabrieken in het buitenland en bepalen zij aan de hand van deze tekening de prijs van het tv-meubel (meestal kunnen we al vooraf een prijs geven). Een tv-meubel op maat is bij ons meestal slechts 10% meer als een standaard model!
  4. Wanneer het tv-meubel volledig aan jou wensen voldoet en u akkoord bent met de prijs, zal het 12 tot 16 weken duren voordat het tv-meubel in jou woonkamer staat.

Mogelijke kast types