Meubelzaak Almelo

Voor onze naaste buren uit Almelo zijn wij ook zeer makkelijk bereikbaar en hopen uiteraard om je eens te verwelkomen in onze showroom om je kennis te laten maken met onze collectie. Om je alvast een kleine indruk te geven kan je op onze website al verschillende interieurstijlen aanschouwen, hiernaast is het ook mogelijk om een virtuele tour door onze showroom te volgen. Op deze manier kun je uitstekend kennis maken met onze verschillende soorten meubels, accessoires en lampen. Of je nou opzoek bent naar een kleine accessoires op de kast of je wil graag je hele interieur een make-over geven, bij ons weet je zeker dat je zult slagen!

Kötter wonen, de meubelzaak van de regio!

Op onze website kan je al diverse meubels van ons bekijken. Kun je niet helemaal vinden waar naar je opzoek bent of heb je al iets heel unieks in gedachte, dan kunnen wij je verder helpen. Bij ons heb je namelijk ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, zo creëer je jouw eigen originele meubel. Stuur ons simpelweg jouw ideeën op of kom een keer gezellig langs en dan gaan we samen kijken hoe we jouw droom werkelijkheid kunnen maken. Uiteraard is het maken van een tekening en het opsturen naar de fabrikant een geheel vrijblijvende dienst.

Hiernaast bieden wij je de mogelijkheid tot een gratis 3D interieuradvies. Met behulp van dit gratis interieuradvies weet je zeker dat het door jouw gekozen meubelstuk past binnen jouw huis. .

Route vanuit Almelo

Dus wij hopen jou een keer te mogen verwelkomen in onze showroom waar wij je hopelijk net zo enthousiast kunnen maken voor onze meubels als wijzelf. Vanuit Almelo is het slechts 25 minuten rijden richting onze showroom. Het gemakkelijkste is als je de A1 pakt, langs Hengelo en dan bij de afslag ter hoogte van Oldenzaal eraf gaat. Rij richting Oldenzaal en je rijdt vanzelf langs het meubelboulevard. Je kunt ons en een lekker bakje koffie of thee vinden aan de Ainworthstraat 30.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!