Meubelzaak Delden

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Delden is onze meubelspeciaalzaak slechts een kwartiertje rijden. Hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en kunnen we jou hopelijk helpen inspiratie op te doen voor je interieur. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag jouw droomwensen waar te maken. Ondertussen kun je op onze website alvast een impressie krijgen van ons aanbod stoelen, banken, tafels, kasten, badkamermeubels en accessoires.

Wil je direct een sfeerimpressie krijgen van onze showroom, dan geven we je graag een virtuele tour.

Bekijk onze showroom

Kötter wonen, de meubelzaak van de regio!

De inspiratie voor onze meubels vindt zijn oorsprong over de hele wereld en dit laten we ook graag aan je zien. Kun je toch niet helemaal vinden waar je naar opzoek bent, laat het ons dan weten. Je hebt bij ons namelijk ook de mogelijkheid om meubels volledig op maat te laten maken en we voorzien je ook graag van gratis 3d interieuradvies. Zo kun jij precies zien of het door jouw gekozen meubelstuk past binnen jouw interieur. Vertel ons simpelweg waar jij naar opzoek bent en wij gaan voor je aan de slag. Zit je zelf ook nog te twijfelen, geen probleem. Onze stylisten helpen je hierin graag verder!

Route vanuit Delden

Vanuit het centrum van Delden is onze showroom slechts vijftien minuutjes rijden. Je neemt de N346 richting Hengelo, waarna je ter hoogte van de snelweg linksaf slaat naar de A35 richting Oldenzaal. Vervolgens ga je er ter hoogte van afslag 33 richting Oldenzaal af, dit brengt je op de Enschedesestraat. Neem de Eeketestraat richting de Kleibultweg, waarna je de Ainsworthstraat aan de rechterkant vindt. Wij staan bij nummer 40 op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent, of wil je meer weten? Laat het ons weten

Mail ons Bel ons

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!