Meubelzaak Haaksbergen

Opzoek naar een meubelzaak in Haaksbergen en omgeving? We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal waar we je graag kennis laten maken met onze unieke collectie. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag inspiratie opdoen voor jouw woonwensen. Ben je opzoek naar een bepaald element in je huis als een bank of tafel of wil je eens compleet wat anders, bij Kötter weet je zeker dat je de winkel met een glimlach verlaat. Ondertussen nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Naast diverse stoelen, banken, tafels en accessoires, kun je op onze website ook alvast een kijkje nemen in onze showroom.

Bekijk onze showroom

Kötter, de meubelspeciaalzaak

Op onze website kun je alvast een goede indruk krijgen van de diverse soorten meubels en de uitvoeringen waarin we deze kunnen leveren. Kun je toch niet helemaal vinden waar je naar opzoek bent of heb je wel iets in gedachte maar ben je benieuwd hoe dit nou echt staat? Bij ons heb je de naast de mogelijkheid om alles op maat te laten maken ook de mogelijkheid tot een gratis 3D interieuradvies. Zo kun je precies zien of de door jouw gekozen meubel in je huis past. Benieuwd hoe de bank of stoel zit, dan nodigen we je graag uit om een keer te komen proefzitten in onze woonwinkel..

Route vanuit Haaksbergen

Op slechts 25 minuutjes rijden van Haaksbergen vindt u ons, bij aankomst staan we uiteraard al op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee. Vanuit Haaksbergen ga je simpelweg de A35 op richting Hengelo, waarbij je de afslag richting de A1/Oldenzaal pakt. Vervolgens sla je af bij afslag nummer 33 richting Oldenzaal Zuid, waarna je de weg vervolgt richting de Eektestraat. Sla vervolgens linksaf richting de Kleibultweg en als laatste slaat u rechtsaf richting de Ainsworthstraat. Je vindt ons aan nummertje 40.

Kun je niet helemaal vinden waarnaar je opzoek bent of ben je opzoek naar een specifiek model, laat het ons weten en we helpen je graag hierin verder.

Bel ons

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!