Meubelzaak Ootmarsum

Wij nodigen onze buren uit Ootmarsum graag uit om een keer langs te komen in onze showroom te Oldenzaal. Hier laten we je graag kennis maken met onze unieke collectie die onze stylisten zorgvuldig hebben samengesteld. Op onze website kun je al een proefje nemen van de verschillende meubels en interieurstijlen die wij je kunnen aanbieden en hopelijk geeft dit je alvast inspiratie. De meubelen en woonaccessoires die je bij ons kan vinden zijn erg divers en komen vanuit de hele wereld, zo weet je zeker dat er eigenlijk altijd wel iets voor jou tussen zit. Heb je al een meubel in gedachten en ben je benieuwd hoe het zou staan in jouw huis, dan kun je bij ons ook een gratis 3d interieurontwerp laten maken. Zo weet je zeker dat het de door jouw gekozen meubel past bij jouw interieurstijl.

Jouw meubelspeciaalzaak van de regio

In ons assortiment kun je verschillende soorten meubels en accessoires vinden. Zit datgene dat je zoekt er niet helemaal tussen of wil je totaal iets nieuws, dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om je meubels op maat te laten maken. Je stuurt ons gewoon simpelweg een tekening of vertelt ons je ideeën en wij gaan voor jou aan de slag. Wij denken hier uiteraard graag in mee en geven je hierbij altijd gepast advies. Je kunt hier meer lezen over het op maat laten maken van meubels.

Route vanuit Ootmarsum

De route vanuit Ootmarsum naar onze showroom duurt slechts 20 minuutjes waarbij we aan het eind van de rit graag op je staan te wachten met een bakje koffie of thee. Je vertrekt vanaf het centrum van Ootmarsum naar de Oldenzaalsestraat waar je 15 kilometer lang op blijft. Zodra je in Oldenzaal aankomt sla je linksaf naar de Oliemolenstraat om vervolgens bij de eerste rotonde de eerste afslag te nemen om op de provinciale rondweg te komen. Hier sla je af ter hoogte van de Schipdeilaan om op de Eektestraat te komen, ga ter hoogte van de Edisonstraat eraf om vervolgens na 400m de Edisonstraat in te slaan. Op nummertje 30 kun je onze showroom vinden.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!