Meubelzaak Weerselo

We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Weerselo is het slechts een klein stukje rijden naar de gezelligste woonwinkel van Twente. In onze showroom kunnen wij je kennis laten maken met onze collectie en denken we mee in jouw woondromen. Of je nou bouw of verbouwplannen hebt en opzoek bent naar een compleet interieur of als je opzoek bent naar de bank die het interieur helemaal afmaakt. Onze stylisten staan altijd voor je klaar om jou, onder het genot van een kop koffie, te ontzien van al je vragen en wensen.

Jouw meubelspeciaalzaak

Op onze website kun je al een goede indruk krijgen van ons aanbod. Wij bieden je hiernaast de mogelijkheid om een virtuele tour door onze showroom te volgen, zo kan je alvast inspiratie opdoen voor waar je naar opzoek bent. Kun je niet helemaal vinden wat je wil op onze website of in onze showroom, vertel ons jouw ideeën en we gaan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij bieden je namelijk ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Dit kan zowel vanaf ‘stap 0’ door je ons een idee op te sturen waarna wij er een technische tekening van laten maken als een al bestaande meubel in de door jouw gewenste maten te laten maken. Je kan hier meer lezen over het op maat laten maken van meubels

Route vanuit Weerselo

Onze meubelzaak is vanuit het centrum van Weerselo slechts 13 minuutjes rijden met de auto. Je rijdt richting de Abdijweg waarna je de Deurnigerstraat neemt die je vervolgens aanhoudt tot aan de Gammelkerstraat. Deze ga je op en brengt je rechtstreeks in Oldenzaal waarna je de Eektestraat volgt ter hoogte van de Edisonstraat. Blijf hier 450 meter op waarna je links afslaat naar de Ainsworthstraat. Hier staan wij op nummertje 30 op jou te wachten met een lekker bakje koffie of thee.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN OVERIJSSEL

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!