Nadat wij je bestelling en betaling hebben ontvangen, krijg je een bevestiging van verzending toegestuurd per email. In deze mail kan je je Track & Trace nummer vinden. Zo kun je je pakketje volgen.

Als wij je bestelling en betaling voor 21.00 uur hebben ontvangen en het product is uit voorraad leverbaar dan wordt het pakket de volgende dag verstuurd. Als de producten die je gekocht hebt omvangrijk zijn bezorgen wij het. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Onze afdeling planning maakt dan binnen 2 werkdagen een bezorgafspraak met je.

Leveringen binnen Nederland worden bij je afgeleverd met een vervoerder.

Bestellingen vanaf € 1500,- worden binnen Nederland gratis thuisbezorgd, m.u.v. de Waddeneilanden. Bij bestellingen onder de € 1500,- worden er verzendkosten in rekening gebracht (Waddeneilanden in overleg). Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het door jou bestelde artikel. Alle bestellingen vanuit Nederland heb je, indien op voorraad, binnen 2 werkdagen na betaling in huis. Dit kan alleen naar een adres waar het persoonlijk kan worden ontvangen, want er moet voor getekend worden. Je kunt bijvoorbeeld ook je werkadres opgeven voor bezorging.

 1. Wij leveren je bestelling uit van maandag tot en met vrijdag.
 2. De bezorgtijden worden in periodes van 3 uur aangegeven. De afdeling planning is bereikbaar van maandag tot en met vrijdagtijdens kantooruren op 0541-534 288.
 3. Je bestelling leveren we af op de begane grond, tenzij dit vooraf anders is afgesproken. Bijzonderheden/afspraken over de bezorging staan altijd op je factuur vermeld. Indien nodig kunnen wij je bestelling laten bezorgen door een erkende transporteur die een beschikking heeft over een lift. De kosten hiervan bedragen €250,-. Vraag ons naar de voorwaarden.
 4. Voor alle leveringsvoorwaarden verwijzen wij je naar de website www.cbw.org

Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 7 werkdagen op zicht. Als je over een artikel niet tevreden bent, dan kan je het binnen deze 7 dagen ruilen of retourneren. Let op! De datum van de poststempel geldt.

Na 7 dagen op zicht vervalt de zichttermijn en wordt de koopovereenkomst definitief. Dat maakt ruilen of retourneren niet meer mogelijk.
Voorwaarden voor ruilen & retourneren:

 • De zending dient binnen de datum van aflevering en 7e zichtdag gepost te zijn, de datum van de poststempel geldt.
 • De terugzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, op eigen kosten.
 • Je dient de retourzending ten allen tijde aan Kötter Wonen Oldenzaal via info@kotterwonenoldenzaal.nl door te geven en de reden van retour te melden met: ordernummer,artikel en bedrag (zie afleverbon).
 • Artikel(en) behoren in de originele verpakking, inclusief hoes teruggezonden te worden.
 • De verpakkingsdoos en hoes zijn allen aanwezig en mogen niet beschadigd zijn.
 • Artikel(en) zijn ongebruikt en onbeschadigd.
 • De afleverbon dient toegevoegd te zijn bij de retourzending.

Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per ommegaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.
Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk (maar binnen 24 uur) aan onze klantenservice via info@kotterwonenoldenzaal.nl, graag voorzien van foto.
Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Advies: Wij willen adviseren bij een ruil- of retourzending gebruik te maken van UPS. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jouw als zender.
Vraag daarom naar een UPS pakketzegel zodat de status van je verzending te traceren is via:www.ups.com
Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Kötter Wonen Oldenzaal
tav retourneren webshop
Ainsworthstraat 30
7575 BT Oldenzaal

De meubels in uw huis hebben een grote invloed op de uiteindelijke stijl in het huis. Hoe gaaf is het als u hier helemaal uw persoonlijke stempel op kan drukken door de meubels op maat te laten maken. Lees hier meer over het op maat laten maken van uw meubels.

Wilt u inspiratie opdoen voor een interieurstijl of bent u benieuwd welke elementen nou echt horen bij een bepaalde stijl, hieronder vindt u een aantal inspiratiepagina’s over verschillende interieurstijlen.

Landelijk wonen

Retro wonen