Woonwinkel Enschede

Op zoek naar een woonwinkel in Enschede en omgeving? Kötter wonen Oldenzaal heet je van harte welkom in onze showroom. In onze showroom vind je onze unieke collectie op het gebied van meubels, lampen, accessoires en diverse woonideeën. Deze collectie wordt met regelmaat door onze stylisten bijgewerkt en uitgebreid waardoor er eigenlijk altijd wel iets voor jou en je interieur bij zit. Op onze website kun je al kennis maken met een kleine greep uit onze collectie, je kunt hier ook alvast een virtuele tour door onze showroom maken om alvast een indruk te krijgen van onze showroom. Dus of je nou opzoek bent naar een compleet nieuw interieur of je zoekt de finishing touches in je huis, wij helpen je graag verder!

Meubelmakerij Enschede

Heb je al iets heel speciaals in gedachten, dat echt perfect zou passen in jouw huis of heb je een leuke meubel gezien maar zijn dit net niet de goede maten? Bij Kötter heb je de mogelijkheid om meubels volledig op maat te laten maken, dit wil zeggen dat we een meubel naar keuze op de gewenste maten kunnen laten maken maar ook dat we vanuit 0 kunnen beginnen. We horen graag de wensen voor jouw unieke meubel en dan kunnen wij aan de slag gaan om jouw droom waar te maken. We kunnen naar aanleiding van jouw idee een technische tekening maken en dit doorsturen naar onze fabriek, uiteraard is deze service geheel vrijblijvend.

Er is dus genoeg reden om een keer langs te komen bij ons in de showroom, waar wij al op je staan te wachten met een kopje koffie of thee. Vanuit Enschede is het slechts een kwartiertje rijden richting onze showroom. Vanuit Enschede volg je de Oldenzaalsestraat door Lonneker waarna je uiteindelijk in Oldenzaal uitkomt. Vanaf de Oldenzaalsestraat kom je Oldenzaal in de zuidkant binnen op het meubelboulevard. Aan de Ainsworthstraat nummer 40 vind je onze showroom aan je linkerhand.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN OVERIJSSEL

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!