Woonwinkel losser

Wij heten je van harte welkom in onze meubelwinkel in Oldenzaal, ook voor de mensen uit Losser zijn wij de meubelspeciaalzaak die jou helpen je woonwensen waar te maken. In onze showroom kun je, onder het genot van een kopje koffie, kennis maken met ons unieke aanbod. Om je alvast een beetje inspiratie te geven kan je op onze website al diverse stoelen, banken, tafels, kasten, badkamermeubels en accessoires bekijken die je hopelijk enthousiast maken om een keer langs te komen. Ons unieke aanbod wordt met regelmaat bijgewerkt en uitgebreid zodat er eigenlijk altijd wel iets voor jou en je interieur tussen zit.

 

Jouw meubelspeciaalzaak

Kun je ondanks ons ruime assortiment niet helemaal vinden waar je naar opzoek bent? Geen enkel probleem, het is bij ons namelijk ook mogelijk om jouw ideale meubel op maat te laten maken. Dit kan een bestaand meubelstuk zijn die je graag op jouw maat wil hebben maar dit kan ook iets gloednieuws zijn. Je laat ons gewoon simpelweg jouw ideeën zien of horen en dan gaan we direct voor je aan de slag om er een technische tekening van te maken en deze op te sturen naar onze fabrikanten. Uiteraard is deze service geheel vrijblijvend en kunnen wij je van te voren een redelijke inschatting geven wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

Zoals je dus kunt lezen is er genoeg reden om een keer langs te komen. Vanuit Losser is het slechts een klein stukje rijden (10 minuutjes) naar onze showroom. Je rijdt de Oldenzaalsestraat op, onder de A1 en rijdt Oldenzaal aan de zuidkant binnen. Als je eenmaal op de Eektestraat rijdt, slaat u na 500m linksaf richting het meubelboulevard Oldenzaal. Wij staan op nummertje 40 van de Ainsworthstraat op je te wachten.

Maak snel een afspraak

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gewenste datum

Aanvullende informatie

Route

Wij staan hier op je te wachten met een lekker kopje koffie.

Interieuradvies op maat

Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

DE SFEERVOLSTE WOONWINKEL IN TWENTE

Van complete interieurs tot aan de kleinste accesoires, wij hebben voor ieder wat wils!