DE MOOISTE WOONWINKEL VAN HET OOSTEN!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste woontrends en daarnaast met eigen ogen zien hoe wij verschillende kamers stuk voor stuk hebben voorzien van sfeervolle meubelen en woonaccessoires? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel aan de Ainsworthstraat 30 in Oldenzaal! Wandel op je gemak door onze mooie showroom en doe direct inspiratie op voor je eigen wooninterieur.

Onze meubelen en woonaccessoires komen vanuit de hele wereld en zijn daarom uniek in hun soort. Een paar keer per jaar vullen we onze collectie aan met nieuwe modellen bankstellen, kasten en eethoeken. Ook ons assortiment in woonaccessoires en lampen wordt regelmatig vernieuwd. Onze vakbekwame woonstylisten doen hun uiterste om de afzonderlijke kamers in onze showroom telkens te voorzien van de nieuwste woontrends. Zo zorgen wij ervoor dat je bij ieder bezoek aan Kotter Wonen weer nieuwe inspiratie krijgt om je eigen interieur te veranderen met unieke meubelen!

VOLG ONS

Omdat onze oude collectie plaats moet maken voor nieuwe meubelen en accessoires, houden wij zo nu en dan een opruiming op onze bovenverdieping. Wil je dit niet missen? Houd dan onze nieuwsbrief en Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie. Onze website geeft al een goed beeld van ons assortiment, echter is er nog veel meer te ontdekken. Kom daarom eens langs bij Kötter Wonen in Oldenzaal in Overijssel en laat je verbazen over de tal van mogelijkheden op woongebied!

VIRTUELE TOUR